top of page

POLITICA HOTELULUI | REGULILE CASEI

Dorinţa noastră este să le oferim oaspeţilor noștri o experienţă excepţională din punct de vedere al curățeniei, siguranţei și confortului.

Aceste reguli au fost stabilite pe baza standardelor din industrie, pe baza procedurilor noastre interne și a experienţei proprii în administrarea acestei proprietăți. Ele vor fi considerate ca fiind acceptate de către oaspeţii noștri odată cu rezervarea, iar prin semnarea formularului de înregistrare se acceptă și se respectă toate politicile și regulile acestei proprietăți, reguli care vin în sprijinul clienţilor noștri.

Politica hotelului/Regulile casei se pot schimba din când în când, așadar trebuie verificate pe site.

 

FUMATUL 100% INTERZIS ÎN INTERIORUL HOTELULUI

Fumatul este interzis în camere, în restaurant, în spațiile comune. Oaspeții sunt încurajați să informeze imediat recepția dacă simt miros de tutun, sau alte mirosuri suspecte. Această politică nu intenționează să interzică oamenilor să fumeze, ci doar să reglementeze unde se poate fuma, fără să fie afectați cei care nu fumează. Fumatul este permis doar în zonele special amenajate în acest scop.

 

GARANTAREA REZERVĂRII

Vârsta minimă pentru a putea face rezervare la Bruxelles Guesthouse este de 18 ani. Se acceptă cărți de credit Visa, Master Card, Maestro. La momentul în care se face rezervarea nu se debitează cardul dumneavoastră . Cardul doar garantează rezervarea. Vă rugăm să rețineți numărul de rezervare atunci când faceți rezervarea. Aceasta se poate anula, fără taxe suplimentare, cu 24 ore înainte de data de check-in.

 

ORA DE CHECK-IN

Ora de check-in este după 3:00 p.m.

Putem oferi check-in mai devreme în funcție de disponibilitate.

 

DOCUMENTE NECESARE PENTRU CHECK-IN

Oaspeții trebuie să aibă cel puțin 18 ani pentru a se putea caza.

Pentru a se evita frauda, trebuie să prezentați la recepție un document de identitate valabil. Acesta poate fi carte de identitate sau pașaport.

 

ÎNREGISTRAREA OASPEŢILOR

Clienții trebuie să furnizeze detalii de contact precum nume, prenume, adresa, număr de telefon, date de identificare precum serie/număr carte de identitate sau paşaport, sau CNP, semnătura. Numele tuturor oaspeților trebuie înregistrate conform legislației în vigoare. Datele sunt considerate cu caracter confidențial.

 

ORA DE CHECK-OUT

Ora de check-out este cel târziu până la 12:00 am.

Vă rugăm să informați recepția că plecați, astfel încât să se poată începe curățenia în cameră. Dacă se dorește o ieșire mai târzie vă rugăm să informați recepția cu o zi înainte pentru a se putea găsi o soluție.

 

SOLICITĂRI SPECIALE

Vom face tot ce ne stă în putință să onorăm solicitările dumneavoastră, precum preferinţa pentru un anume etaj, o anumită cameră, de îndată ce sosiți, în limita disponibilității de la acel moment, de aceea nu putem garanta rezolvarea lor înainte.

 

FRIGIDER-MINIBAR

Toate camerele sunt dotate cu frigider minibar, însă depozitarea în interiorul lor a produselor alimentare sau băuturilor aduse din afara hotelului este strict interzisă.

 

PLATA CU CARD

Toate rezervările făcute pe canale de booking trebuiesc garantate cu cărți de credit valide.

Carduri acceptate:Visa, Master Card, Maestro.

Plata rezervării se poate face cu cash sau cu card.

 

DREPTUL DE A SELECTA CLIENȚII

Bruxelles Guesthouse  este proprietate privată. Ne rezervăm dreptul de a nu accepta clienţi care sunt sub influența alcoolului, drogurilor, care perturbă liniştea celorlalți clienți, nu respectă regulile și politicile hotelului, provoacă stricăciuni, încearcă să aducă în hotel substanțe interzise, inflamabile, toxice etc.

 

ORE DE LINIȘTE

Între 11:00 p.m. și 9 a.m. Daca sunteți deranjat de gălăgia altor clienţi, vă rugăm să informaţi personalul hotelului. Televizoarele, tonul vocii, sau alte echipamente audio vor fi ținute la un nivel care să nu deranjeze. Trântitul ușilor, alergatul pe holuri și scări și în locurile comune, nu este permis.

MICUL DEJUN

Toți oaspeţii cazați beneficiază de mic dejun. De regulă micul dejun este de tip bufet suedez și se servește doar în restaurantul hotelului. Dacă se dorește mic dejun cald, personalul restaurantului este gata să răspundă dorințelor dumneavoastră.

 

ANULAREA REZERVĂRII

Rezervările pot fi anulate cu 24 ore (față de ora hotelului), înainte de data de check-in, fără taxa de anulare. Dacă anularea se face în mai puțin de 24 ore, atunci se va reține taxa de cazare pentru prima noapte. Dacă anulați rezervarea, păstrați numărul de rezervare.

 

TAXE DE NEPREZENTARE

Neprezentarea la check-in va avea ca efect taxarea primei nopți de cazare.

 

ACCESUL ÎN CAMERE

Pentru a putea oferi oaspeţilor noștri o experienţă deosebită, ne rezervăm dreptul de a intra în cameră pentru curățenie, întreținere, verificări sau pentru a preveni eventualele pagube. Personalul hotelului va bate la ușă și va cere voie înainte de a intra în cameră. Vă rugăm să contactați personalul hotelului dacă nu doriți să fiți deranjați. Managementul hotelului își rezervă totuși dreptul de a intra în cameră, chiar dacă este marcată cu anunțul „Nu deranjați” în cazul unei urgențe, unei suspiciuni asupra unei activități ilegale, sau potențiale distrugeri ale bunurilor hotelului.

 

COPII

Copiii de toate vârstele sunt bineveniţi. Ca și părinți, însoțitori, tutori ai copiilor, sunteți direct și legal responsabili de acțiunile lor și trebuie să îi supravegheați tot timpul. Pentru siguranța lor, copiii nu trebuie lăsați nesupravegheați în camere, în restaurant, în holul de la recepție sau în curtea pensiunii.

 

PATURI SUPLIMENTARE

Hotelul dispune de un număr limitat de paturi suplimentare și pătuțuri pentru bebeluşi. Disponibilitatea este de tipul primul venit - primul servit. Capacitatea maximă este de 1 pat suplimentar în cameră.

 

CHEILE DE LA CAMERE

La momentul înregistrării la recepţie, clienţilor li se înmânează cheia. Cheile nu se dau persoanelor mai mici de 18 ani. Vă rugăm să predaţi cheia camerei la recepţie la momentul înregistrării ieșirii.

 

SERVICIUL DE CURĂȚENIE se desfășoară zilnic de la 9 a.m. la 3 p.m.. Acesta presupune curățenie în baie, verificare disponibilitate produse de toaletă, ridicarea sacilor de gunoi din camera și baie, ordine în cameră și așezarea patului dacă pe acesta nu sunt obiecte personale.

 

SCHIMBAREA LENJERIEI

Confortul dumneavoastră este foarte important pentru noi. Pe de altă parte ne dorim să fim cât mai eco-friendly și să protejăm pe cât posibil mediul înconjurător. Pentru oaspeții care au un sejur de mai multe zile, schimbăm lenjeria și prosoapele, la cerere, după minim 2 zile. Vă rugăm să luați legătura cu personalul pentru astfel de solicitări.

 

POLITICA OBIECTELOR PIERDUTE

Bruxelles Guesthouse  nu își poate asuma lucrurile pierdute, furate sau deteriorate pe timpul șederii în hotel. Dacă descoperiți ca ați uitat ceva vă rugăm să sunați imediat la +40756025070 și ne vom da toată silința să găsim obiectul pierdut și să vi-l returnăm cat de repede posibil.

ACCESS LA INTERNET, WIFI

Accesul la reţeaua WiFi este GRATUIT și este parolat (bruxelles8).

 

ÎN CAZ DE INCENDIU SAU SITUAȚII DE URGENȚĂ

Vă rugăm să informaţi imediat personalul hotelului în cazul unui incendiu sau situaţie de urgență. O hartă cu ieşirile de urgență o veţi găsi în fiecare cameră pe ușa de la intrare.

Hotelul este echipat cu detectoare de incendiu, informații legate de siguranța în caz de situații de urgență și planuri de evacuare situate pe fiecare ușă de intrare în cameră. Vă rugăm să studiați aceste informații.

 

PARCARE

Parcarea maşinilor oaspeţilor cazați la Bruxelles Guesthouse  este gratuită. Toate maşinile sunt parcate pe riscul proprietarului. Bruxelles Guesthouse  nu își asumă responsabilitatea pentru niciun vehicul, dotări interioare vehicul pe durata parcării pe proprietatea hotelului. Nu sunt premise operațiuni de reparații pe proprietatea hotelului.

 

MENȚIUNI

Personalul hotelului este instruit să răspundă situaţiilor de nerespectare a politicii hotelului sau a regulilor casei. Oaspeții care refuză să respecte aceste reguli și politici, menite să asigure siguranța tuturor oaspeților, vor fi evacuați fără să se restituie taxa de rezervare, în cazul în care ea există.

 

MODIFICĂRI ADUSE POLITICII HOTELULUI ȘI REGULILOR CASEI

Bruxelles Guesthouse  își rezervă dreptul de a amenda, modifica, a face adăugiri, la politica și setul de reguli ale casei pe site-ul pensiunii fără nicio avertizare prealabilă. Orice modificare făcută public pe site înainte de check-out este considerată parte a acordului făcut odată cu rezervarea. O copie a acestui set de reguli și politici ale hotelului se află în fiecare cameră și la recepție, disponibile la cerere.

 

 

HOTEL POLICY/HOUSE RULES

We strive to provide our guests with an exceptionally clean, safe, and friendly hotel experience.

The following Hotel Policy/House Rules have been established based on industry standards, management and operational procedures, and our personal experience of owning and operating our hotel. These Hotel Policy/House Rules are considered a part of our reservation agreement with you. As our hotel guest, by reading and signing your hotel registration you are agreeing to abide by all of our Hotel Policy/House Rules, terms and conditions, and procedures.

Our Hotel Policy/House Rules may change from time to time, so please check back often.

 

SMOKE FREE

Bruxelles Guesthouse is 100% Smoke-Free since the opening. For safety and to assure that our facility is not exposed to items or actions that create an odor which is unhealthy and objectionable to our guests and staff, and that is difficult to remove from the air, carpet, walls, and furniture we do not permit smoking tobacco, e-cigarettes, cartridges containing the liquid of nicotine, cigars in our facility. Guests are encouraged to notify Front Desk staff immediately if they smell cigarette, marijuana, or other objectionable odors. This policy is not intended to stop people from smoking, but to regulate where they smoke and how it affects others. A Designated Smoking Area is provided outside the building.

 

GUARANTEED RESERVATIONS:

Guests must be 18 years and older. All reservations must be guaranteed with a valid major credit card. We accept Visa, Master Card and Maestro. We do not charge your credit card at the time you make your reservations. Your credit card guarantees your reservations. Please make sure to receive a reservation confirmation number when you make a reservation. Reservations must be cancelled Seventy two (24 hours), hotel time, prior to your arrival date, in order to avoid a one (1) room night cancellation fee.

 

CHECK-IN TIME

Check in time is after 3:00 p.m.

Early check-in is offered based on availability.

 

CHECK-IN REQUIREMENTS

Guests must be at least 18 years of age to check in at Bruxelles Guesthouse. In the interests of security and to prevent fraud, guests are required to confirm their identity by providing their valid government issued photo identification (Identity card, passport, etc.) at check-in.

 

GUEST REGISTRATION

We require valid contact information from the guest making the reservations including first and last name, address, phone number, ID number or passport number, and signature. The names of all guests occupying the room must be registered according the law.

 

CHECK-OUT TIME

Room rental period expires at 12:00 a.m. Additional day charge, may apply for late checkout.

Please check-out with Front Desk so that housekeeping may begin cleaning your room as soon as possible. If you require a later check-out, please contact Front Desk prior to the day of your departure and we will do our best to accommodate your request.

 

SPECIAL REQUESTS

We will make every effort to honor special requests such as a specific floor or room number, upon your arrival. All special requests are noted on reservations and we will do our best to accommodate. However, the availability of these items cannot be guaranteed in advance.

 

FOOD, BEVERAGES

Bringing food and beverages from outside of the hotel is prohibited. All rooms have refrigerator units with mini bar.

 

PAYMENT

All reservations and registration must be guaranteed with a valid major credit card. We accept Visa, Master Card and Maestro. Room can be payed cash or card.

 

RIGHT TO REFUSE SERVICE

Pensiunea Bruxelles Guesthouse is privately owned and operated. We reserve the right to refuse service or evict a guest: for refusal or failure to pay for accommodations, is under the influence of alcohol, drugs, or any other intoxicating substance and acts in a disorderly fashion as to disturb the peace of other guests or is not in compliance with state liquor laws; acts in a disorderly fashion as to disturb the peace of other guests; is unable to properly supervise their children at all times, seeks to use the hotel for an unlawful purpose; seeks to bring into the hotel: an unlawfully possessed firearm; or something, including an explosive or hazardous or toxic substance, that is unlawful to possess and that may be dangerous to other persons; destroys, damages, defaces, or threatens harm to hotel property or guests; causes or permits persons to exceed the maximum allowable occupancy of room, refuses to abide by the reasonable standards or policies established by the hotel for the operation and management of our hotel.

 

QUIET HOURS

Between 11:00 p.m. to 9 a.m. If you become aware of a disruptive guest, please contact Front Desk staff immediately. Televisions, voices, or other devices must be kept at a respectful low level at all times. Doors should be opened and closed quietly. No congregating or running in halls.

 

BREAKFAST

Our Breakfast is free to registered guests only. Visitors may not join a registered guest for a free breakfast. If you desire a hot breakfast, hotel staff is happy to provide you.

 

CANCELLATION

Reservations must be cancelled seventy-two (24 hours) hotel time, prior to your arrival date, in order to avoid a one (1) night full room cancellation fee. If reservations are cancelled less than 24 hours before the arrival date, your credit card may be charged the full room charge. If you cancel any reservation, you must obtain and save the cancellation number for your records.

 

NO SHOW CHARGES

Failure to check in on the scheduled arrival date for a reservation guaranteed with a credit card will result in a No-Show fee being charged to your credit card. You will only be charged the first night, one (1) night’s full room rate and the balance of the reservation will be cancelled.

 

DO-NOT DISTURB AND ACCESS TO ROOMS

To provide all of our guests with an exceptionally clean and safe hotel experience, we reserve the right to enter your guestroom for reasonable purposes, such as for housekeeping, maintenance, verifies that the room, its furnishings, and mechanical equipment are intact, or to address or prevent a violation of our Hotel Policy/House Rules. Hotel staff will normally knock and announce themselves before entering your guestroom, unless we believe that exigent circumstances exist. Please contact Front Desk if you are a “Day Sleeper” or you are staying in the room due to illness. Management reserves the right to enter a room with a known status of “Do Not Disturb" in the event of an emergency, suspected illegal activity taking place, disturbing other guests, or damage being done to hotel property. In the event of suspected illegal activity, management reserves the right to summon law enforcement to aid in eviction.

 

CHILDREN

Well behaved children of all ages are welcomed. As the parents, guardians, or chaperones of children you are personally and legally responsible for and must supervise them at all times. For safety reasons, please do not leave children unattended in guest rooms or common areas, in restaurant or hotel garden.

 

ADDITIONAL BEDDING

A limited number of rollaway beds and baby cribs are available upon request. Availability is on a first-come, first-served basis. Maximum capacity of baby crib or rollaway is one (1) per room.

 

ROOM KEYS

Room keys are issued to the registered guest(s). No room keys will be issued to youth under 18 at any time. Please return room keys to Front Desk at Check-out.

 

HOUSEKEEPING/ROOM INSPECTION

Housekeeping is provided daily between the hours of 9 a.m.to 2 p.m. Rooms are cleaned and inspected daily. Garbage from bath and room is taken, bathroom cleaning, tidying up the room, making beds if there are not personal items left on the bed.

 

LINEN CHANGING

Your comfort is very important to us. We also want to be very ecofriendly, protect environment and save water. For guests staying multiples nights, bed linen and towels are changed upon request to our Front Desk after 2 days minimum stay. Please contact our Front Desk staff if you have any other requests.

LOST & FOUND POLICY

Bruxelles Guesthouse assumes no liability for lost, misplaced, stolen, or damaged valuables or belongings. If you discover that you have left behind something of value to you, please call us immediately at +40756025070 and we will try to assist you in locating your lost item.

 

FREE Wi-Fi ACCESS

Access to our Wi-Fi is free for our guests. Password: bruxelles8

 

IN CASE OF EMERGENCY OR FIRE

Please notify Front Desk in the event of a fire or other emergency. A map that shows emergency exits can be found on the back of your room door. The hotel is fully equipped with smoke detectors and emergency evacuation plans on the door of each guest room. Please review this important information.

 

PARKING AT OWN RISK

Parking for registered guest(s) is free. All vehicles are parked at the risk of the owner. Bruxelles Guesthouse shall not assume liability or responsibility for any vehicle, occupants, or contents while operated or parked on the hotel property. No vehicle repairs on hotel premises.

ENFORCEMENT

All staff is trained and required to respond to potential violations of our Hotel Policy/House Rules. Guests who refuse to abide by the reasonable standards and policies established Bruxelles Guesthouse for safety of all guests, staff, owners, property, and the operation and management of the hotel will be evicted, with no refund.

 

CHANGES OR MODIFICATION TO THE HOTEL POLICY/HOUSE RULES

Bruxelles Guesthouse reserves the right to amend, modify, change, cancel, vary or add to these Hotel Policies/House Rules or the arrangements and content featured on our Hotel website at any time without prior notice. Please check our website regularly for updates to Hotel Policy/House Rules. Any modification to these Hotel Policy/House Rules that occurs before your departure is considered a part of your reservations agreement with us. A copy of these Hotel Policy/House Rules is located on our website, in the Guest Room Notebook, and available from Front Desk staff upon request.

bottom of page